Ugrás a tartalomra

"Harcban állunk" - Dr. Ben Carson szerint újra kell éleszteni a hagyományos családokat Amerikában

Szerinte éppen az történik most Amerikában, amit Hruscsov 60 éve Eisenhower elnöknek mondott.

Dr. Ben Carson sajtótájékoztatón a nevadai Hendersonban 2015. november 16-án. - Kép forrása: John Locher / AP

Dr. Ben Carson szerint Amerikában újra kell éleszteni a hagyományos, nukleáris családokat.

A kiváló idegsebész és korábbi republikánus elnökjelölt, az Egyesült Államok lakásügyi és városfejlesztési minisztériumának volt titkára, Dr. Ben Carson új könyvet írt "Veszélyes harc: Az amerikai család elleni kultúrháború leküzdése" címmel, amelyben hangsúlyozza, hogy az Egyesült Államokban több hagyományos

A The Christian Postnak a könyv megjelenése előtt adott interjújában Carson elmondta, hogy azért írta a könyvet, mert "rendkívül aggódik az miatt, ami az országban zajlik".

"Nem akarok csak egyhelyben ülni és panaszkodni. Biztos akarok lenni abban, hogy az emberek megértik, hogy harcban állunk"

- mondta Carson.

"Ez az ország a viták és az erőszak tégelyében született, és ez egy nagyon nehéz küzdelem volt. És nagyon valószínűtlen volt, hogy győzni fogunk, de győzni tudtunk, az értékrendünk, a hitünk miatt, ami bennünk volt"

- fejtette ki.

"Mi az erőnk alapja? A családjaink"

- hangsúlyozta Dr. Carson.

"Katonailag nem lehet minket legyőzni, de belülről el lehet minket pusztítani, és pontosan ez történik a társadalmunkkal. Azt akarom, hogy az emberek lássák, mi folyik itt."
Dr. Ben Carson "Veszélyes harc" című könyvének címlapja, amely hivatalosan 2024. május 14-én jelenik meg. | Katie Bell jóvoltából

A CP-nek adott interjújában Carson beszélt a Trump-kormányzatban töltött idejéről is, és arról, hogy miért támadják a nukleáris családot Amerikában. Az alábbiakban ennek az interjúnak a szerkesztett átirata olvasható.

"Arra bátorítom az embereket, hogy használják a befolyásukat"

- részletezte.

"Azt mondták nekünk gyerekkorunk óta, hogy két dologról nem beszélünk nyilvánosan, ez pedig a vallás és a politika."
"Éppen ezek azok a dolgok, amelyekről beszélnünk kell, mert ha alapvetően mássá akarnak változtatni minket, akkor ezt a sötétségben akarják megtenni. Ezt az álca alatt akarják megtenni."

- hangsúlyozta.

"Nem akarják, hogy beszéljenek róla és leleplezzétek, amit csinálnak."

Dr. Carson elmondta, hogy a könyvben például arról beszél, hogy ha megnézzük az 1963. január 10-i kongresszusi jegyzőkönyvet, és Herlong floridai képviselő beleolvassa a kommunizmus 45 célját Amerikában.

"Ez több mint 60 évvel ezelőtt volt, és sok minden, amit látunk, például az iskolarendszerek és a tanári szakszervezetek irányításának megszerzése, hogy a gyerekeket indoktrinálni tudják, a média és Hollywood irányításának megszerzése, hogy manipulálni tudják az emberek gondolkodását, éket vernek a szülők és a gyerekek közé, elveszik a hatalmat a szülőktől, és ez így megy tovább."

Az emberek szerintem nem igazán értik, hogy ez már régóta folyik, ez az oka annak, hogy Hruscsov több mint 60 évvel ezelőtt azt mondta (Eisenhower elnöknek):

"Az unokáid gyermekei a mi rendszerünkben fognak élni, és nekünk egyetlen lövést sem kell leadnunk."
"Ez az, ami most történik."

- fejtette ki.

"Ha nem értjük, mi folyik itt, hogyan fogunk harcolni ellene?"

- tette fel a kérdést.

(CP)

Legfrissebb