Ugrás a tartalomra

"Gyertek Hozzá" - Hulk Hogan szerint Isten ereje teljesen meg tud változtatni

Az egykori pankrátor szerint Jézusról tudni és Őt ismerni két különböző dolog.

Hulk Hogan - Kép: CBN

A híres pankrátor, Hulk Hogan tavaly decemberben keresztelkedett meg, és legutóbbi interjújában arról beszélt, hogyan változtatta meg Jézus Krisztus az életét.

Hogan a szórakoztatóipar egyik legismertebb arca, de a TBN-nek adott interjújában elmondta, hogy a hírnév és a vagyon nem töltötte be őt.

"Mindig is hívő voltam, de nem adtam át magam teljesen"

- kezdte Hogan.

"Azt hittem, hogy én jobban tudok vezetni, mint Ő."

- számolt be a vele történtekről Hogan.

"Azt hittem, hogy jobban meg tudom hozni a döntéseket, mint Ő. És akkor Ő leveszi a kezét a kormányról, és azt mondja: 'Oké. Ha úgy gondolod, hogy jobban tudod csinálni, akkor csináld csak'"

- mondta Hogan.

"Szóval, ahogy mondtam, belefáradtam a balesetekbe, és ezen a ponton, egy 40 éves karrierrel a hátam mögött, most már megértem, hogy ez csak egy átmeneti helyzet volt, hogy felkészítsen erre a következő futamra"

- hangsúlyozta a volt pankrátor és elmondta:

"És most, hogy ennek a futamnak vége, készülök az új futamra. Most már tudom, hogy miért vagyok itt, és miért történt mindez."

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hogan és felesége, Sky nemrég keresztelkedtek meg a floridai Indian Rocks Baptista Gyülekezetben, és nemrég azt mondta, hogy az élete példa arra, hogy Isten ereje teljesen meg tudja változtatni az embert.

"Olyan vagyok, mint az öreg, sebhelyes SEAL, aki 20 millió csatában vett részt, és mindenhol hegek vannak rajtam. És úgy érzem, hogy nem vagyok pózer, mert
Jézusról tudni és Őt ismerni két különböző dolog"

- magyarázta.

Az egykori profi pankrátor azt tanácsolta az embereknek, hogy bízzanak Jézusban, függetlenül attól, hogy milyen az életük.

"Azt üzenem az embereknek, akiknek minden kifogásuk megvan arra, hogy rosszkor voltak rossz helyen, vagy nem voltak elég jók, vagy úgy gondolják, hogy 'nem tudom megcsinálni", hogy nincs szükségük arra, hogy kitakarítsanak."
Gyertek Hozzá. Ő majd megtisztít titeket"

- mondta.

(CBN)

Legfrissebb