Ugrás a tartalomra

Gyermekvédelemi kérdések: hasonlóan kell eljárni mint a drognál? - Ferencz Orsolya

A Hit Rádió legfrissebb adásában dr. Ferencz Orsolya beszélt a gyermekvédelemről és a pedofília elleni küzdelem fontosságáról.

dr. Ferencz Orsolya, országgyűlési képviselő

A Hit Rádió Véleményvezér című műsorának legfrissebb adásában Ferenc Orsolya, Országgyűlési Képviselő beszélt többek között az abortuszról és a gyermekvédelmi törvény szigorításáról.

Gyermekvédelmi Törvény Szigorítása
A műsorban Ferenc Orsolya kifejtette, hogy a gyermekvédelem fontos kérdés, melyre komoly figyelmet kell fordítani. Emellett beszélt az abortusz jogi helyzetéről Franciaországban és annak lehetséges hatásairól Magyarországra.

"A gyermekélet a fogantatással kezdődik... mindenféleképpen tragédia és dráma, ha az életnek vége szakad."

- mondta Ferencz Orsolya.

Abortusz és Gyermekvédelem
Ferencz Orsolya hangsúlyozta, hogy az abortusz komplex kérdés, és hogy a gyermekvédelem szempontjából is fontos a fogantatástól kezdődő élet védelme.

"Nem gondolom, hogy az abortusznak a szigorítása lenne a megoldás. Sokkal inkább a felvilágosításra és a védekezési lehetőségek kiterjesztésére kellene törekedni."

- részletezte Ferencz Orsolya.

Pedofília elleni Küzdelem
A gyermekvédelmi törvény szigorításának szükségességéről is esett szó, különösen a pedofília elleni küzdelem kontextusában.

"A pedofília elleni küzdelem kiemelten fontos része kell, hogy legyen a gyermekvédelmi törvény szigorításának. A legszörnyűbb bűnök egyike, ami a gyerekekkel szemben elkövethető."

- mondta Ferencz Orsolya.

Legfrissebb