Ugrás a tartalomra

Gáspár Győző: „A baloldal olyan, mint a Győzike show”

Nagyinterjút adott a Hit Rádiónak Gáspárt Győző. A showman őszintén beszélt arról, hogy miért támogatja a Fideszt, milyen hátrányok érték, amiért elment a Békemenetre, de megkérdeztük tőle azt is, hogy kik a kedvenc politikusai.

Eddig a szerződései megtiltották, hogy politikai véleményt nyilvánítson, de mindig is fideszes volt – erről beszélt Gáspár Győző a Hit Rádiónak adott interjújában. A showman elmondta, négy hete a Fidesz győzelméért dolgozik. „Járok, megyek csinálom, riportot  adok, mert azt szeretném, hogy minden maradjon a régi. Orbán Viktor amit csinál, az zseniális” – hangzott el a műsorban.

Győzike arról is beszélt, hogy nem kap pénzt a Fidesztől a mostani kiállásáért, ellenben van tudomása olyan művészekről, akik egy bizonyos mozgalomtól pénzt kapnak azért, hogy őket népszerűsítsék.  

„Én igenis tudtam, hogy mivel jár az, hogy én a Békemenetre elmegyek. Tudtam azt, hogy mit fogok én ezért kapni. Mit veszítettem vele? Elveszítettem vele tizennyolc haknit.” -hangzott el.

Ha megnézzük a baloldalt, most elnézést kérek mindenkitől, de tiszta szívemből mondom, mintha csak a Győzike showot látnánk. De a Győzike showt legalább elhitték az emberek. Én legalább tudom azt, hogy ha fölmegyek a színpadra Szolnokon, akkor nem üdvözlöm a hajdúszoboszlói lakosokat. Tudom, hogy mit mondok, tudom, hogy hány gyermekem van, és nem akarom, hogy a magyar emberek háborúzni menjenek.

„Mondok egy furát. A Jakab Péter vicces figura, nagyon jó showman. Oké, hogy jobbikos, oké, hogy azt mondják, hogy mi cigányok pusztuljunk el, vagyis régen ezt mondták. De a Jakabbal olyan showműsort forgatnék, hogy Úristen. Annyira vicces  csávó, ahogy bevisz a  parlamentbe krumplit, és akkor meg akarja magyarázni, hogy mit hogyan, és ha leállítják őt, akkor is mondja.

Azon kérdésünkre, hogy a szórakoztatáson szavazna-e az ellenzékre, Gáspár Gőző így válaszolt: Én rájuk szavazni? Mikor van egy miniszterelnökünk, van egy csapatunk és van egy Fideszünk? Hát nehogy már szavazzak ezekre!

Legfrissebb