Ugrás a tartalomra

Franklin Graham együtt imádkozott az izraeli miniszterelnökkel

Izraeli látogatása során találkozott Benjamin Netanjahuval.

Franklin Graham, evangélista, és Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök. - Kép forrása: X/Franklin Graham

Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnökkel találkozott Franklin Graham, evangélista, akivel a látogatás során együtt is imádkoztak - számol be a Premier Christian News.

Franklin Graham, a Samaritan's Purse nemzetközi evangéliumi jótékonysági szervezetet és a Billy Graham Evangelistic Associationt vezetője, azt mondta, hogy

"kiváltság volt találkozni és együtt imádkozni" az ország vezetőjével.

Graham a közösségi médiában osztott meg egy képet a találkozásról.

"Ennek az embernek szüksége van az imáinkra"

- írta a bejegyzésben.

"Imádkozzunk ezekért a túszokért és családjaikért, imádkozzunk Netanjahu miniszterelnökért, és imádkozzunk Jeruzsálem békéjéért"

- írta, amint beszámolt az október 7-i terrortámadásról, és az azt követő izraeli eseményekről.

Franklin Graham a terroristák által megtámadott Be'eri kibucban, ahol az ottani mentőszolgálatnak két mentőautót adományozott. - Kép forrása: Fox NewsKép


Graham azokra a területekre látogatott el, ahol a Samaritan's Purse az október 7-i támadást követően dolgozik a segítségnyújtáson. Az evangélista szervezete egy katasztrófavédelmi csapatot küldött az országba, és több mint 50 gyülekezettel dolgozik együtt Izraelben és Gázában.

Egy sajtónyilatkozat szerint a Samaritan's Purse traumakészleteket is szállít az elsősegélynyújtóknak a magas kockázatú közösségekbe, valamint érszorítókkal, varróanyagokkal és intubációs készlet adományokkal segíti a munkájukat.

Legfrissebb