Ugrás a tartalomra

Felmérés: az amerikaiak többsége felelősségre vonná a gyártókat a nemváltoztató gyógyszerekért

Ez derült ki a megkérdezettek válaszaiból.

Photo by Volodymyr Hryshchenko / Unsplash

Egy új kutatás szerint a válaszadók mintegy 65 százaléka "aggódónak" nevezte magát, amikor arról kérdezték, hogy mit gondolnak "a transznemű mozgalomnak gyerekeket olyan célzó elemeiről", mint a drag-show-k és a speciális iskolai tananyagok.

37 százalék azt állította, hogy az LMBT-ideológiának a gyerekekre való ráerőltetése miatt "nagyon aggódik vagy dühös", míg további 27 százalék azt mondta, hogy "valamennyire aggódik vagy feldúlt". Ezzel szemben a válaszadók 29 százaléka úgy nyilatkozott, hogy "nem aggódik" a gyermekekre gyakorolt LMBT-ideológia nyomása miatt, míg 8 százalékuk nem osztotta meg véleményét.

A felmérésből az is kiderült, hogy a republikánusok 63 százaléka mondta azt, hogy a transznemű mozgalom gyerekekre való ráerőltetésére irányuló törekvések miatt "nagyon aggódnak vagy dühösek". A függetlenek azonban megosztottak voltak a kérdésben: 34 százalékuk mondta, hogy "nagyon aggódik vagy dühös", 28 százalékuk nem aggódik vagy feldúlt, 26 százalékuk pedig "valamennyire aggódik vagy feldúlt".

A megkérdezetteket arról is megkérdezték, hogy "a nemi átalakulásra törekvő kiskorú gyermekek számára pubertásblokkolókat és keresztnemű hormonokat népszerűsítő gyógyszergyártó cégeket és orvosokat jogi felelősséggel kellene-e terhelni a felmerülő káros mellékhatásokért".

Erre közel 6 a 10 válaszadóból igennel válaszolt,

köztük a legtöbb konzervatív (79 százalék), a 2020-as elnökválasztáson Donald Trump volt elnökre szavazók (77 százalék), a republikánusok (72 százalék), a függetlenek (59 százalék) és a mérsékeltek (53 százalék).

(Christian Headlines)

Legfrissebb