Felkerült az Anonymus feketelistájára a Mol

Felkerült az Anonymus feketelistájára a Mol

Az Anonymous néven ismert hackercsoport pár napja közölte, hogy új célpontot talált az Oroszország elleni kiberháborúban, ezek azok a nyugati vállalatok, amelyek még mindig üzleti tevékenységet folytatnak Oroszországban. Nemrég közzé is tettek egy "feketelistát" a vonatkozó cégek neveivel és oroszországi tevékenységeiket taglalva, a listán többek között a Mol neve is szerepel - írta meg a Portfolio.

"Mégis milyen más bizonyítékra van még szükségük azoknak a multinacionális vállalatoknak, amelyek még mindig véres üzleteket folytatnak Oroszországban?"

-tette fel a kérdést a Twitteren a hackercsoport.

A feketelistán a magyar olajcégről azt írják, még mindig folyik a baitugani olajmező kiaknázása - a társaság honlapja szerint a tevékenységet a 150 munkavállalóval működő, moszkvai központú MOL-RUSS LLC végzi jelenleg is. Érdemes megjegyezni, hogy a Baitugan mezőn a kitermelés jellemzően 4 ezer hordó/nap, vagyis összességében nem jelentős, általánosságban viszont az Upstream szegmens részben a konfliktus miatt elszálló olaj- és gázárak miatt kiemelkedően teljesíthet a Molnál.

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.