Ugrás a tartalomra

Fagyasztóba raktározott magzati mardványokra bukkantak a Washingtioni Egyetemen

A CIKK TARTALMA EGYESEK SZÁMÁRA FELKAVARÓ LEHET! - Életpárti csoportok vezetői 2022. március 9-én készítettek képet egy abortált magzati szövettel teli fagyasztóról a Washingtoni Egyetemen, Seattle-ben.

Életpárti aktivisták egy csoportja emberi magzati maradványokat fedezett fel egy fagyasztószekrényben a Washingtoni Egyetemen, ami miatt több intézmény is felelősségre vonható.

Március 9-én az életpárti csoportok vezetői, köztük a "Progresszív Abortuszellenes Felkelés", az "Abortusz-Holokauszt Túlélői", a "Pro-Life San Francisco" és a "Rehumanize International" hozzáférést kapott a legnagyobb és legaktívabb magzati szervbankhoz az országban, a seattle-i Washington Egyetemen – olvasható a közleményben. A csoportok fényképet szereztek az egyetem születési rendellenességekkel foglalkozó kutatólaboratóriumában található fagyasztószekrényről, amely abortált csecsemők testrészeit tartalmazza.

"Az amerikai nép figyelmét fel kell hívni ezeknek a meg nem született gyermekeknek a tömeges elembertelenítsére, akiket erőszakkal meggyilkolnak, fagyasztóba dobnak és akiknek testrészeit aztán kiosztják a kutatóknak"

- mondta Terrisa Bukovinac, a "Progresszív Abortuszellenes Felkelés" alapítója és ügyvezető igazgatója.

„Remélem, hogy ez a fénykép mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy vannak valódi áldozatok, akiket a Washingtoni Egyetem halálosan elnyom, és akiket tulajdonként értékesítenek. A magzatkereskedelem undorító, és véget kell vetni neki”

-fogalmazott.

(Christian Post)

Legfrissebb