Ugrás a tartalomra
zeneHírek

Erős megtartó erővel rendelkezik a keresztény zene Jimmie Allen díjnyertes country énekes szerint

Jimmie Allen, a country sztár a közelmúltban arról beszélt, hogy a keresztény zene és az Istenbe vetett hit milyen fontos szerepet tölt be az életében, és hogyan tartotta őt életben.

Allen a múlt héten nyilatkozott a Christian Headlines-nak a "K-Love Fan Awards" díjátadó előtt. A művész elmondta, hogy mindig is rajongott a country zeneért, de szereti a kortárs keresztény dalokat is.

"Imádom a keresztény zenét"

- mondta Allen.

"Keresztényként nőttem fel, és még mindig az vagyok. De mindig is country zenével szerettem volna foglalkozni. De nagy keresztény zenerajongó vagyok, és mindig is szerettem volna együtt zenélni keresztény művészekkel"

-fogalmazott.

A 36 éves férfi azt mondta, olyan művészek voltak rá hatással, mint Mike Purkey, a Brooklyn Tabernacle Choir, Fred Hammond, BeBe és CeCe Winans, a DC Talk és Andrae Crouch.

„Mike Purkey volt anyukám kedvenc énekese”

– emlékezett vissza Allen.

Kiemelte, hogy a keresztény zene még élete egy sötét időszakát is átsegítette.

"Körülbelül egy évvel ezelőtt nehéz helyzetben voltam. A Maverick City Music zenéje megmentette az életemet – szó szerint"

– mondta a Christian Headlines kérdéseire válaszolva.

Minden műfaj fontos, de személy szerint a keresztény zenében van valami különleges, ami megalapoz és visszavezet a gyökereimhez és újra arra irányít, hogy hol kell lennem, és mit kell tennem"

-emelte ki.

Allen elnyerte az év új előadója díjat a 2021-es "Country Music Awards"-on és az év új férfi előadóját az "Academy of Country Music Awards" díjátadón, szintén 2021-ben.

Fellépett Keith Urbannel, Brad Paisley-vel és a Little Big Town-nal. legismertebb dalai közé tartozik a Pray, a Best Shot, a Freedom was a Highway és a Deserve to Be. Allen idén ősszel csatlakozik Carrie Underwoodhoz a 43 várost érintő "Denim and Rhinestones" turnén is.

Legfrissebb