Ugrás a tartalomra

A "God's Not Dead: Rise Up" címet viselő Pure Flix és Pinnacle Peak Pictures által készített film egy lelkész történetét meséli el, aki közhivatalért indul egy politikus ellen, aki ellenez mindent, amit a lelkész hisz, beleértve a vallás szerepét a közpolitikában.

A forgatás még idén kezdődik Dél-Karolinában, és a főszerepekben David A.R. White, Dean Cain, Isaiah Washington, Cory Oliver, Ray Wise és Brad Heller lesz. A tervek szerint a film 2023-ra jelenik meg.

A PureFlix, a Sony Pictures Entertainment leányvállalata egy hit és családbarát streaming szolgáltatás.

A 2014-es God's Not Dead című film indította el a franchise-t, és Hollywoodot is megdöbbentette azzal, hogy a toplisták negyedik helyére került. A film 60 millió dolláros hazai bevételt hozott és ezzel továbbra is minden idők hatodik legtöbb bevételt hozó keresztény filmje lett.

"Ez egy új fejezet a God's Not Dead franchise-ban, és alig várjuk, hogy megosszuk ezt az összes rajongóval"

- mondta David A.R. White producer és színész, aki Dave Hill lelkészt alakítja a franchise-ban.

"Nyolc évvel később is alázatos vagyok amiatt, hogy ez a fajta film és ez az üzenet oly sok embernek szólt. A God's Not Dead öröksége és hatása tagadhatatlan, és nagyon büszke és megtisztelő, hogy részese lehetek ennek."

-mondta.

A franchise további filmjei a God's Not Dead 2 (2016), a God's Not Dead: A Light in Darkness (2018) és a God's Not Dead: We the People (2021). Mind a négy film elérhető a Pure Flixen.

A franchise összesen több mint 100 millió dollár bevételt hozott világszerte.

"A fiam születése óta vonzottak a hit és a családi központú projektek, például a God's Not Dead"

- mondta Dean Cain, aki az első filmben szerepelt, és most visszatér.

"Áldott vagyok, hogy visszatérhetek, és részese lehetek a God's Not Dead örökségének – ez egy nagyon megindító üzenet és egy kihívás a közönség számára, hogy elgondolkodtassanak arról, milyen változást hozhatnak a közösségükben és az országukban"

-emelte ki.

(Christian Headlines)

Legfrissebb