Ugrás a tartalomra

Életvédő film miatt tért meg és tartotta meg a babáját egy lány

Kirk Cameron színész, aki a közelmúltban a Kendrick testvérekkel közösen készítette el a "Lifemark" (Életjel) című életvédő filmjét, megosztotta, hogy a film megmentett egy meg nem született babát az abortusztól.

A Faithwire-nek adott interjújában Cameron elmondta, hogy Alex és Stephen Kendrick elmesélte neki, hogy egy fuvarmegosztó szolgálatnál dolgozó férfi felvett egy lányt, aki egy abortuszklinikára akart menni.

"Észrevette, hogy a cím egy abortuszklinika volt"

- mondta Cameron a sofőrről.

"Épp akkor látta a Lifemark című filmet, ami nagyon mélyen megérintette"

-mesélte.

Hozzátette, hogy a sofőr mesélt a nőnek a Lifemarkról, és arra biztatta, hogy nézze meg a filmet, mielőtt az abortusz mellett dönt.

"A nő beleegyezett, és elment megnézni a filmet"

- mondta Cameron.

"Úgy döntött, hogy megtartja a babát"

-mesélte.

A Growing Pains sztárja azt is megjegyezte, hogy a lány azóta átadta az életét Jézus Krisztusnak. A Pure Flix vezérigazgatója, Michael Scott is megnyílt a filmről, amely a jövő hónapban érkezik a keresztény streaming oldal kínálatába.

"Rögtön tudtam, hogy a Kendricks és Kirk közreműködésével ez egy biztos film lesz a közönségünk számára"

- mondta Scott a Faithwire-nek.

A Lifemark, amelyet szeptemberben mutattak be a mozikban, néhány hónappal azután készült, hogy a Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte a Roe kontra Wade ítéletet, és ezzel az abortusz kérdését visszahelyezte az államok hatáskörébe. Scott egyetértett Cameronnal, és elmondta, hogy a keresztényeknek az a hivatása, hogy világszerte elérjék az embereket az evangéliummal.

"Menjetek el az egész világra és hirdessétek az evangéliumot"

- mondta.

"[Ez] az, amit Isten parancsol nekünk, a Nagy Misszió. És ha ezt meg tudjuk osztani, akár négyszemközt, akár filmeken keresztül, amelyeket készítünk, akár más fórumokon keresztül, az a legnagyobb dolog, amit szerintem tehetünk, mert végső soron meg fogjuk érinteni az emberek életét"

- mondta.

(Christian Headlines)

Legfrissebb