Elektronikus tetoválással váltaná fel Bill Gates az okostelefonokat

Elektronikus tetoválással váltaná fel Bill Gates az okostelefonokat

Bill Gates szoftvermágnás, befektető szerint egy új típusú technológia váltaná fel az okostelefonokat.

A milliárdos üzletember a Chaotic Moon cég által kifejlesztett elektronikus tetoválásokra utal, egy biotechnológián alapuló fejlesztésre, amelynek célja, hogy elemezzen és információkat gyűjtsön az emberi testről.

A tetoválás által tárolt adatok között orvosi és sportinformációk vannak, amelyek segítségével megelőzhetők és kontrollálhatók a betegségek, valamint javítható a fizikai és sportteljesítmény.

Bár ez az elektronikus tetoválás még fejlesztési fázisban van, annyit már bemutattak, hogy a bőrre vinnék fel, kis szenzorokkal és nyomkövetőkkel, amelyek egy speciális, elektromosságot vezető tintán keresztül küldenek és fogadnak információkat.

Gates azt szeretné, ha elektronikus tetoválások váltanák fel az okostelefonokat. A már több hollywoodi filmben is szerepelt ötlet segítségével hívhatnának, üzenetet küldhetnének vagy címet kereshetnének az emberek.

Bár még nem lehet beszélni az elektronikus tetoválás elérhetőségének hozzávetőleges időpontjáról, Gates és csapata folyamatosan dolgozik a technológia elérhetővé tételén.

(Marca)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.