Ugrás a tartalomra

El kellett távolítani egy transznemű tanárt egy floridai iskolából

Állítólag néhány diákot lelőtt volna.

Biztonsági okokból el kellett távolítani egy transznemű tanárt egy floridai iskolából, aki azt mondta, néhány diákot lelőne.

Egyes források szerint a transznemű tanár nemrégiben értesült egy olyan posztról, amelyben a közösségi média felületen szexuális beállítottságát negatívan kritizálták. A tanárt március 24-én az iskola tanácsadói irodájába küldték miután állítólag azt mondta, rossz gondolatok gyötrik, önkárosításra tett utalásokat, valamint azt mondta, öngyilkos gondolatoktól szenved, és hogy otthon fegyverek vannak a birtokában, és néhány diákot lelőne, amiért nem teljesítettek a képességeiknek megfelelően.

A tanár nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a helyi hatóságok azonnal léptek, és három fegyvert, valamint lőszereket vittek el az otthonából.

A tanárt eltávolították az iskolából, az incidens kivizsgálása folytatódik

– áll a Floridai Oktatásügyi Minisztérium pénteki közleményében.

A szülők között akadnak páran akik szerint a tanárt csak szexuális orientációja miatt vették célkeresztbe, de a legtöbben azonban nem értenek egyet ezzel.

„Nem számít, hogy fehér, fekete, lila, zöld vagy orrszarvú, fenyegetést jelentett”

mondták a szülők.

Senki nem dolgozhatna egy iskolában, aki ilyen megjegyzést tesz. Ha ezt egy diák mondta volna, akkor vádat emelnének ellene és kirúgnák

– tette hozzá egy másik szülő.

(Daily Wire)

Legfrissebb