Ugrás a tartalomra

Chris Tomlin a hamarosan megjelenő albumáról: a dalok célja, hogy az emberek kapcsolatba lépjenek Istennel

A Grammy-díjas művész, Chris Tomlin szeptember 9-én új, teljes hosszúságú dicséret projektet ad ki, ALWAYS címmel. Ma (augusztus 12-én) Tomlin kiadta az egyik dalt „O Lord You’re Beautiful” címmel Steffany Gretzinger közreműködésével.
Az album 13 dalt tartalmaz majd, köztük a címadó dalt, az „Always”-t, amely májusban jelent meg. Chris idén tavasszal a „Tomlin UNITED" turnén adta elő először élőben a dalt, és a Zsidók 13:8 ihlette: „Jézus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké.”

Az ALWAYS kiemelt vendégei közé tartozik az Elevation Worship, a Brandon Lake és Steffany Gretzinger. A projekt producerei Ben Glover, Bryan Fowler, Ed Cash, Jeff Sojka, Jonathan Smith és Dave Haywood.

„Ezek a dalok azzal a szándékkal íródtak, hogy segítsenek az embereknek kapcsolatba lépni Istennel”

– osztotta meg Chris.

„Már ennek a folyamatnak a kezdetén, a dalszerzőkkel, családunkkal és barátainkkal, valamint azzal a hihetetlen csapattal, amely segít ezeket a dalokat a világra hozni, elkezdtem látni, hogy Isten elfogadja ezeket a dalokat, és hatással van a szívekre és az életekre. Imádkozom, hogy Isten továbbra is vegye ezt a zenét, és olyan módon használja, ahogyan azt elképzelni sem tudom, olyan módon, ahogyan csak Ő tudja, ezzel a dicsőséget Neki adva”

-mondta.

(Christian Beat)

Legfrissebb