Ugrás a tartalomra

Botrányos képpel reklámozza új albumát Lil Nas X: felháborodtak a keresztények

Saját magát ábrázolja a kereszten Jézusként.

A botrányhős rapper, Lil Nas X, a közösségi médiában közzétett fényképet "J. Krisztusnak" címezte, melyen saját magát ábrázolja egy kereszten - számol be a Fox News.

Hétfőn a rapper egy képi előzetest mutatott be a dalhoz, melyen néhány ember kötéllel állítja fel a keresztet, amelyen ő látható Jézus Krisztusként. Egy GIF-et is csatolt, amelyen szintén ő látható Jézusként egy aranykereszten, amely egyfajta angyali páncéllá alakul át körülötte.

"AZ ÚJ KISLEMEZEMET ANNAK AZ EMBERNEK AJÁNLOM, AKI MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB VISSZATÉRŐJE VOLT! J KRISZTUSNAK"

-írta Lil Nas X hétfőn az X-en.

A keresztény rapper, Bryson Gray elítélte a képeket, és felszólította a többi keresztényt is, hogy ugyanezt tegyék.

" Úgy gondolom, hogy gúnyt űz a kereszténységből. Gúnyt űz Krisztusból. Ezért használ ehhez keresztény képeket. Azzal a céllal teszi, hogy kigúnyoljon minket, mert így kapja a kattintásokat. Azt akarom, hogy több keresztény reagáljon"

- mondta a Fox News Digitalnak.

Bár egyesek szerint ez azt jelentheti, hogy a korábban ellentmondásos Lil Nas X a kereszténység felé mozdul el, Gray nem értett egyet.

"Ha komolyan gondolná, akkor bocsánatot kérne a múltban elkövetett dolgaiért, mint mindenki más"

- mondta a keresztény rapper.

Gray a rapper zenei kiadóját is támadta, amiért pénzt tett az imidzs mögé, és az iparág egészét "démoni" jelzővel illette.

"Az egész iparág különösen a kereszténység ellen van. Szerintem minden ábrahámi hitű ember ellen. De a kereszténység egyértelmű"

- fejtette ki véleményét Gray.

Egy másik keresztény rapper, Holy Gabbana szerint ha Lil Nas X őszintén megtérne, akkor nyíltan meg kellene vallania a hitét és le kellene mondania a bűneiről.

"Valld meg a száddal, hogy Jézus Krisztus az Úr, ne tedd magad a keresztre, főleg nem közszereplőként, akinek több millió követője van. Ez olyan egyszerű, mint rákattintani a kamerára, felvenni magad, és azt mondani: Jézus Krisztus az Úr. Megbánom bűneimet. Nem vagyok többé meleg. És most megragadom az lehetőséget, hogy megvalljam, Krisztus az Úr, és az életem hátralévő részét az Ő nyomában akarom élni". Ennyire egyszerű"

- mondta Gabbana.

Lil Nas X kezében a sátánista szimbólumokkal díszített cipővel. Kép forrása: MSCHF

Lil Nas X 2021-ben került tűz alá, mert sátáni képeket erőltetett a zenéjében és a termékeiben. A "MONTERO (Call Me By Your Name)" című dalához készült klipben a rapper a pokolban táncolt a Sátánnak. Egy sátán-témájú tornacipőcsaládot is reklámozott, amelyen egy pentagramma és egy fordított kereszt volt látható, és azzal büszkélkedett, hogy egy csepp valódi emberi vér található minden egyes darabban.

Legfrissebb