Ugrás a tartalomra

Felhagyott a boszorkánysággal, most tömegek követik a példáját

Jézus Krisztushoz vezető útjáról számolt be a volt New Age hívő.

Tömegekkel osztja meg Jézus iránti szeretetét és megtérésének történetét a volt New Age hívő, aki úgy döntött, felhagy az okkultizmussal és a boszorkánysággal.

Tailah Scroggings író és influenszer mesélte el, hogyan jutott az okkultizmustól a keresztény szolgálatig, valamint elmondta, hogy mennyire fontos, hogy az emberek megszabaduljanak a gonosz szellemektől.

"A szabadító szolgálat Jézus szolgálata, aki kiűzi a démonokat"

– amelyről elmondta, hogy az ő bizonyságában is óriási szerepet játszott.

"Isten annyi mindentől megszabadított. Jézus kiemelt engem ebből, és megszabadított a depressziótól és a szorongástól"

– számolt be szabadulásának történetéről.

Scrogging New Age hívő és asztrológus volt egészen addig, amíg nem találkozott Jézus Krisztussal.

"Isten képes arra, hogy megszabadítson téged. Ő az akit kerestél. Ezt az űrt a szívedben nem tudják betölteni a kapcsolataid vagy a drogok és semmilyen más hamis spiritualitás sem. Jézus az, akit keresel!"

Scroggins egy új filmről is beszélt, amelyet keresztény alkotók leginkább nem hívő emberek részére készítettek, hogy lerántsák a leplet a gonosz szellemek befolyásáról.

"Annyira örülök, hogy az egyházban beszélnek erről."

A világjárvány idején nagyon sok fiatalt látott, akik depresszióval és reménytelenséggel küzdöttek, amelynek hatására úgy döntött, elkezd videókat készíteni a TikTokra, és más közösségi platformokra.

Emberek milliói kezdték el nézni a videókat és elmondták, hogy azok hatására eldobták a kristályaikat, a tarot kártyáikat, és megszabadultak a depressziótól.

"Nagyon jó látni, amit tett az Úr az online szolgálaton keresztül"

– mondta.

(CBN)

Legfrissebb