Ugrás a tartalomra
BibliaYouVersionAppHírek

Bejelentette a legnépszerűbb Biblia app az év legtöbbet megosztott versét

A YouVersion Biblia alkalmazás bejelentette, hogy az Ézsaiás 41:10 volt a platform 2022-ben legtöbbet megosztott bibliai verse.

Az Ézsaiás 41:10, amely Isten védelmét, gondviselését és vigasztalását hangsúlyozza, így hangzik:

"Ne féljetek tehát, mert én veletek vagyok, ne csüggedjetek, mert én vagyok a ti Istenetek. Megerősítelek és megsegítelek téged; igaz jobbommal támogatlak téged."

A vers korábban a YouVerison 2020-as toplistájára került egy viharos évet követően, többek között a COVID-19 világméretű elterjedését követően.

"Ennek a versnek a népszerűsége arról szól, hogy szeretnénk, ha emlékeztetnének minket arra, hogy még ha úgy is érezzük, hogy egyedül vagyunk a küzdelmeinkben, nem vagyunk egyedül"

- mondta Bobby Gruenewald, a YouVersion alapítója és vezérigazgatója a CBN Newsnak.

"Ahogy ez a vers mondja, Isten a mi erőnk, és Ő mindig velünk van".

-mondta.

Az Ézsaiás 41:10 2022-ben több országban, köztük Argentínában, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban is a legtöbbet megosztott ige volt az alkalmazásban.

A YouVersion azt is megosztotta, hogy a kiemelés, a könyvjelzők és a jegyzetelés funkciókat több mint 2 milliárdszor használták a platformon.

A mobilalkalmazás a világ minden országában megnövekedett bibliai aktivitást is tapasztalt, a legnagyobb növekedést (76 százalék) Kuba produkálta. Eközben Európában és Afrikában volt a leggyorsabb regionális növekedés a bibliai elkötelezettség terén.

(Christian Headlines)

Legfrissebb