Ugrás a tartalomra

Dicséreteket énekeltek egy repülőn: az internet kegyetlenül reagált

Egy keresztény csoportról készült videó terjed az interneten, amely azt mutatta be, ahogyan a levegőben egy repülőn dicséreteket énekelnek.

@jackjenszjr We are taking this flight over for Jesus! ✈️🔥 #christiantiktok #jesuslovesyou #jesusisking #jesus #flight #airplane #preacher #bibleversedaily #tiktokjesus #gospel ♬ original sound - Jack Jensz Jr.

Egy philadelphiai keresztény szervezetet vezetője Jack Jensz Jr. tette közzé a felvételt TikTokon,  a videót azóta több mint 200 000 ember nézte meg és vegyes reakciókat váltott ki a közösségi média felhasználóiban.

A videón egy férfi látható, aki a "How Great Is Our God" dicséretet játssza el, a gépen elszórt utasok egy részével együtt.

Rövid időn belül megfutott az interneten a felvétel a TikTokon és rengeteg reakció is érkezett még befolyásos influencerek részéről is, akik többnyire kifigurázták és magához a pokolhoz hasonlították a történteket, arra hivatkozva, hogy a többi utasra nem volt tekintettel a keresztény csoport. Még Ilhan Omar amerikai demokrata politikus is reagált, azt a kérdést feltéve, hogy vajon ha muszlimok végeztek volna hasonló vallásos tevékenységet, a reakció milyen lett volna.

Jensz Jr. Osteman az érkezett kritikákra reagálva azt mondta, hogy ezt engedéllyel tették, és kifejtette, sok embert „meghatott” az általuk játszott dal.

„Csak az ukrán menekültekkel voltunk, és segítettük őket ebben a nehéz időszakban. Hálásak voltak a humanitárius segítségünkért és rendkívül meghatódtak, amikor velük imádkoztunk. Isten annyira szereti ezeket a embereket!"

-fogalmazott.

A "Live and Let's Fly" oldala szerint egy EasyJet járat lehetett a kérdéses repülőút és egyenesen az EasyJet felelősségét emelte ki a történetben, azt írva hogy minden valószínűség szerint engedélyt kaphattak az éneklésre a videóban szereplő keresztények.  

Legfrissebb