Az amerikaiak többsége szerint rossz irányba halad az USA

Az amerikaiak többsége szerint rossz irányba halad az USA
Photo by Nik Shuliahin 💛💙 / Unsplash

Az NBC News új közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak csaknem háromnegyede úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok rossz irányba halad.

Az augusztus 12. és 16. között ezer regisztrált szavazó részvételével készült közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy az amerikaiak 74 százaléka szerint az ország rossz irányba halad, míg 58 százalékuk szerint Amerika legjobb éveit már maga mögött hagyta.

Ezzel szemben az amerikaiak 21 százaléka úgy gondolja, hogy a nemzet jó irányba halad, míg 35 százalékuk szerint az ország legjobb évei még hátravannak – írja a The Hill.

Az NBC közvélemény-kutatása azt is kimutatta, hogy a válaszadók 34 százaléka szerint a nemzet helyzete tovább fog romlani a következő öt évben, 36 százalékuk szerint a dolgok javulni fognak ugyanebben az időszakban, és 21 százalékuk szerint a dolgok változatlanok maradnak.

Arra a kérdésre, hogy mit éreznek Joe Biden elnökkel kapcsolatban, a válaszadók közel fele (48 százalék) számolt be arról, hogy "kissé negatív" vagy "nagyon negatív" érzései vannak az elnökkel szemben. Ezzel szemben a válaszadók 40 százaléka pozitívan értékeli Bident.

A közvélemény-kutatást azután hozták nyilvánosságra, hogy Biden a múlt héten aláírta az inflációcsökkentési törvényt. A törvény foglalkozik a klímaváltozással, az alacsonyabb egészségügyi költségekkel és az inflációval. Az amerikaiak összesen 31 százaléka szerint a jogszabály rossz ötlet, míg 42 százalékuk szerint jó ötlet. Ezenkívül a válaszadók 36 százaléka azt mondta, nem hiszi, hogy az új törvény változást hoz az életében. A válaszadók 35 százaléka azonban azt mondja, hogy ez rontaná az életét, 26 százalékuk pedig azt, hogy jobbá tenné az életét.

(Christian Headlines)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.