0279 Ugrás a tartalomra

Az Agrosz Rendezvényközpont építéséről

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Izrael további négy muszlim országgal normalizálhatja a kapcsolatait, a keresztények több mint fele néha kételkedik vallási meggyőződésében egy új felmérés szerint, Norvégiában évek óta tartó csökkenés után újra emelkedik az abortuszok száma - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Ki felelős az inflációért? – Pogátsa Zoltán

Ki a felelős azért, hogy Magyarországon ilyen magas az infláció? Matolcsy György a Jegybank elnöke élesen kritizálta a Parlamentben a kormány gazdasági intézkedéseit. Pogátsa Zoltán közgazdász nyilatkozott a Hit Rádió Top7 című műsorában a témával kapcsolatban. Vendégünk elmondta, hogy a feszültség a Jegybank és a kormány között állandó, és teljesen egészséges. A kormányzat feladata, hogy növekedjen a gazdaság, a Jegybank feladata pedig, hogy tompítsa az inflációt.


Nagy terveket fogalmazott meg Kína – Horváth Levente

Mi Kína terve? A héten zajló éves plenáris ülésen leszögezték álláspontjukat, mi szerint nem szabadna a világon beleszólni egymás belpolitikájába, illetve nagyon fontosnak tartanák, hogy a problémákat békés úton kéne megoldani. Gazdasági szempontból is nagy terveket fogalmaztak meg Kína vezetői. Horváth Levente, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ igazgatója, volt shanghaji főkonzul nyilatkozott a Hit Rádió Top7 című műsorában.


Az Agrosz Rendezvényközpont építése – Szűcs Ferenc, Nagy László

2015-ben egy vágy megvalósult. Eladóvá vált a Diska major, ahol felépülhetett az Agrosz Rendezvényközpont. Szűcs Ferenccel, az Ificross Gyermek és Ifjúságvédelmi Szervezet beruházásokért felelős ügyvezetőjével és Nagy László kivitelezővel beszélgettünk a közösségi központ építésének mozzanatairól. Milyen volt az engedélyeztetési folyamat? Hogyan lehetetett átminősíteni a területet mezőgazdasági területről? Milyen nehézségekkel jár egy ilyen nagy pihenőközpont megépítése?


Bazska, Szaniszló Csaba: Az Alley-Oop története!

Adásunkban két különleges vendégünk is volt, a Tribün adásában velünk tartott a Sport TV és az Alley-Oop két szakértője Tőrös Balázs, Bazska és Szaniszló Csaba! Beszélgettünk arról, hogyan hogyan született meg a műsoruk és milyen átalakulásokon ment át az évek alatt, de a magyar podcast kultúra is szóba került! Emellett pedig megpróbáltuk megfejteni, hogy mi lehet a gond az All-Star gálával! Vajon megmenthető ez a rangos esemény?


A hitradio.hu hírei 🌎

Izrael további négy muszlim országgal normalizálhatja a kapcsolatait

A világ legnépesebb muszlim állama is csatlakozhat az Ábrahám-egyezményhez.

Izrael az Ábrahám-megállapodások kiterjesztésén dolgozik négy másik nemzettel – tudta meg az Israel Hayom.

Eli Cohen külügyminiszter azon dolgozik, hogy normalizálja a kapcsolatokat Mauritániával, Szomáliával, Nigerrel és Indonéziával

– mondták a lapnak a forrásai.


További hírek:


Felmérés: a keresztények több mint fele néha kételkedik vallási meggyőződésében

Bővebben!

A lengyel ellenzék népszavazást ígér az abortuszról választási győzelem esetén

Bővebben!

Norvégiában évek óta tartó csökkenés után újra emelkedik az abortuszok száma

Bővebben!

🎙️

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Korinthoszi levelek

A bibliafordítás reneszánsza

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb