Ugrás a tartalomra

Az abortuszklinika műtőjéből hozta ki az életpártiak imája

Nancy Johere Twitteren osztotta meg drámai történetét, ahogyan az utolsó pillanatban jutott ki az abortuszklinika műtőjéből az épület előtt imádkozó életpárti aktivistáknak köszönhetően.

"28 évvel ezelőtt elmentem abortuszra.  Nem akartam, de a saját félelmeim hazudtak nekem, én pedig elhittem.  Ültem a sebészköpenyemben a váróban, és kértem Istent, hogy mutassa meg, hogy mit tegyek.  Megkértem, hogy segítsen. Ezután hátravittek a műtőbe"

-írta Nancy.

"Sírva álltam az ajtóban. Isten megindította a menedzser szívét, aki azt mondta nekem; "Nem hiszem hogy készen állsz erre". Én egyetértettem, felöltöztem és kimentem. Ezt követően, kifelé az út két oldalán csendben imádkozó életpártiakkal találkoztam"

-mesélte Nancy.

"Körülbelül a járda felénél sétáltam, amikor felnéztem, és azt mondtam: „Nem csináltam meg”.  KITÖRŐ lelkesedéssel dicsőítették Istent, amiért válaszolt imáikra.  Mindig is meg akartam köszönni nekik. Tehát ha olvasod ezt, és ott voltál Chicagoban, KÖSZÖNÖM!"

-írta hálásan az édesanya.

"És ezért ma, amikor ez a harc tombol, arra akarlak buzdítani benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok. Megmentette a legidősebb lányom életét, aki egy csodálatos személy"

-buzdította az embereket Nancy a "Roe és Wade" ügyének Legfelsőbb Bíróságon való újratárgyalása során felmerült abortuszszabályozási vitákra utalva.

Legfrissebb