0279 Ugrás a tartalomra

Átlépte a 400 milliós megtekintést a "The Chosen"

A Biblián alapuló sikersorozat, a The Chosen világszerte 400 millió megtekintést ért el az elmúlt hónapban a stúdió új adatai szerint, amelyek azt is mutatják, hogy a projekt szenzációnak számít más országokban, például Brazíliában.

Csütörtökig a sorozatot 405 268 000 alkalommal nézték meg világszerte - írta meg a Christian Headlines. A Dallas Jenkins által rendezett és az Angel Studios által forgalmazott "Chosen" több évados televíziós sorozat Jézus és a tanítványok életéről.

A sorozat globális sikertörténet. Brazíliában a múlt hónapban a sorozat dedikált alkalmazása bekerült az Apple Top 10 legnépszerűbb ingyenes alkalmazása közé. Az Angel Studios honlapján található adatok szerint csak ebben az országban közel 70 millió alkalommal nézték meg.

Csütörtökön az alkalmazás közösségi szobájában üzenetek érkeztek a mexikói, kolumbiai, nigériai, új-zélandi és indiai nézőktől – mindannyian ünnepelték a sorozat sikerét.

„Életre keltette a Bibliát az életemben”

– olvasható egy Zambiából érkezett üzenetben.

Az Egyesült Államokban a sorozat áprilisban a 8. helyre került Roku keresési listáján a Variety szerint. Két hellyel előzte meg a Spider-Man: Far From Home című filmet. Az Angel Studios célja, hogy 1 milliárd embert érjen el a sorozattal.

Jelenleg a "The Chosen" 3. évadát forgatják.

Legfrissebb