Ugrás a tartalomra

Antikrisztus lányról és Sátán apjáról szóló rajzfilmsorozat leállítását követelik petícióban

Több ezer aláírást szedett össze és petícióban követeli a One Million Moms nevű keresztény konzervatív csoport, hogy szedjék le a képernyőről a Little Demon című új mesesorozatot - írta meg az Index.

A Disney berkeibe tartozó, FXX nevű tévécsatornán augusztus 25-én dupla résszel bemutatott, és azóta hetiben sugárzott produkciónak már az alapvetése elég figyelemfelkeltő: a középpontjában egy 13 éves kislány áll, akiről kiderül, hogy ő maga az Antikrisztus, és az apja a Sátán.

Az aggódó szülők veszélyes sorozatnak nevezték a Little Demont, és arra szólították fel a Disney-t, hogy hagyja abba a boszorkányság pozitív hangnemben történő reklámozását.

Mike Johnson amerikai képviselő színtiszta gonoszságként jellemezte a produkciót, de lelkészek is kifejezték nemtetszésüket.

"Miután az első három epizódot megnéztük, ki merjük jelenteni, hogy a Little Demon abszolút nem való tizennyolc év alatt" - írta az Index a sorozatról.

A Little Demon a főszereplőjének, Chrissy-nek a menstruációját alapból nagyon grafikusan ábrázolják az alkotók, aztán jön a béltrancsírozós gyilkolászás, néhány jelenettel később meg azon kapjuk magunkat, hogy a tinilány anyja mindenféle kitakarás nélkül meztelenre vetkőzik, elvágja egy csirke nyakát, hogy alászálljon a pokolba pofozkodni a sátánnal.

Az FXX-en debütált felnőtteknek szóló animációs sitcom sorozatán keresztül „a Disney a démonok, boszorkányok és varázslatok világába vezeti be a nézőket, köztük a gyerekeket is, akik belebotolhatnak a sorozatba” – írja a One Million Moms keresztény konzervatív csoport a petícióban.

(Index)

Legfrissebb