0279 Ugrás a tartalomra

Alan Ritchon: A keresztény témájú filmek Hollywoodra is nagy hatással vannak

A színész szerint nagyon fontos, hogy az emberek Jézus nevét hallják a mozikban.

Alan Ritchon színész szerint nagy szükség van arra, hogy az emberek olyan filmeket lássanak a mozikban, amelyekben a hit a legnagyobb főszereplő.

Ritchon a világhírű „Éhezők viadala” című filmsorozat révén vált ismertté, és főszerepet játszik az Amazon „Reacher” című sorozatában is. Most azonban egy más jellegű filmben fog megjelenni, amelyben a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Hilary Swank mellett kapott szerepet. A film „Ordinary Angels” címen október 13. án fog debütálni a mozikban.

A filmet a hatalmas kasszasikert elért „Jesus Revolution”, a „Csak elképzelni tudom” és a Jeremy Camp történetét feldolgozó „Még mindig hiszek” című mozifilmek producerei készítik. A film az 1944-es hóvihar idején játszódik egy igazán inspiráló igaz történet alapján. Egy kisvárosban élő fodrásznő küzd, hogy megélhetést biztosítson két lánya számára, időközben találkozik egy özvegyemberrel. A férfi lánya májátültetésre vár, és a fodrásznő minden követ megmozgat, hogy segítsen neki.

Ritchon elmondása szerint a film egy olyan történetet dolgoz fel, amely arról tesz bizonyságot, hogy Isten pont a megtört embereket használja arra, hogy rajtuk keresztül be tudja teljesíteni azt, amit eltervezett.

"Isten folyamatosan olyan módon van jelen a mi világunkban, hogy azt emberi ésszel fel nem foghatjuk. Valamiért mindig azt hisszük, hogy Isten a hősöket választja ki, arra, hogy az Ő munkáját végezzék, pedig ez soha nem így volt. Isten a megtört embereken keresztül akarja bebizonyítani az ő hatalmát és erejét. Ez a történet is erről szól"

– fejtette ki.

A színész szerint lehet, hogy egyes stúdiókat csak a haszon vezérel,

"De ez nem változtat azon a tényen, hogy az emberek Jézus Krisztus nevét hallják a mozikban"

– tette hozzá.

A hit témájú mozifilmek azok számára jelenthet sokat, akik egyébként be nem tennék a lábukat a gyülekezetbe, hogy legalább így át lehessen nekik adni az üzenetet.

"Amikor a keresztények támogatják az ilyen jellegű filmeket, az Hollywoodra is egy nagy hullámot gerjeszt, amely valóban nagy mértékben megváltoztatja a dolgokat"

– részletezte a színész.

(CBN)

Legfrissebb