Ugrás a tartalomra

"Ha Drag Queen vagy kiáltsd Szabad Palesztinát" - nem erre számítanánk egy mesedélutánon

Népírtásra buzdító szlogen skandálására ösztönözték az ovisokat.

Kép : Instagram/valleyfamiliesforpalestine

Egy transzvesztita drag qeen arra kérte a gyerekeket, hogy skandálják a "Szabad Palesztinát" szlogent egy massachusettsi mesedélutánon.

A népírtásra buzdító kántálást művésznevén "Lil Miss Hot Mess" vezette a Northampton Center for Arts-ban április 14-én a "Queer Storytime for Palestine" című rendezvényen.

"Az eseményt, amelyet a Valley Families for Palestine szervezett, óvodás és általános iskolás korú gyerekeknek szánták"

- jegyezte meg az outlet.

A transzvesztita előadó csillogó piros ruhát, zöld boát és egy nagy görögdinnye alakú (színei miatt sokan palesztin-párti szimbolúmként alkalmazzák a szerk.) brossot viselt, miközben felolvasta a "Hogyha te is Drag Queen vagy..." című könyvét.

Az eseményen úgynevezett "queer hősökkel" is foglalkoztak, és gyermekek pedig kézműves foglalkozásokon vehettek részt, miközben a palesztinokat ünnepelték.

Az Instagrammon közzétett videón hallható amint azt mondta a gyerekeknek:

"Hogyha drag queen vagy és tudod, kiáltsd: Szabad Palesztinát".
"Ma azt fogjuk csinálni, hogy azt fogjuk kiabálni, hogy 'Free Palestine!'. Hallhatom ezt?"

- tette hozzá, miközben a " Hogyha jó a kedved üsd a tenyered" c. gyermekdal szövegét behelyettesítette a draq queen és Szabad Palesztinát szavakkal.

"Hogyha drag queen vagy, és tudod, és meg is akarod mutatni.. ha drag queen vagy, és tudod, kiáltsd: Szabad Palesztinát!".

A rendezvény szervezője, a Valley Families for Palestine (Völgyi családok Palesztináért) elmondta:

"Ma örömben és szolidaritásban gyűltünk össze, és fontos leckéket tanultunk arról, hogyan legyünk önmagunk, hogyan használjuk a hangunkat az igazságtalanság ellen, és hogyan legyünk közben mesések".

(Breitbart)

Legfrissebb