Ugrás a tartalomra

Új Hollywood: A "Kiválasztott" stúdiója közel egy tucat új alkotás érkezését jelentette be

Több műfajban is nagyot alkotna az Angel Studios.

Az Angel Studios csütörtökön ünnepelte a tavalyi év úttörő sikereit, miközben közel egy tucat új projektet jelentettek be.

Az Angel, a családközpontú filmes vállalat, amely leginkább "A Kiválasztott" (The Chosen) elindításáról ismert, a bejelentéseket a befektetői számára rendezett éves rendezvényén tette meg.

Az egyik új projekt a "Founders",  egy sorozat az Egyesült Államok eredetéről. A sorozat rendezője Andy Erwin, akit leginkább a "Jesus Revolution" rendezésével ismertek meg a nézők, az egyetlen rendező a filmtörténelemben, aki négy A+ CinemaScore osztályzatot kapott. Erwin egy korábban bejelentett projekt producere is lesz: a "Truth and Conviction" (Igazság és meggyőződés) egy Hitlerrel szembeszálló baráti társaság történetét meséli el.

"Egyszerűen imádom az ország megteremtésének történetét, és évek óta arról álmodom, hogy elmeséljem, és meggyőződésem, hogy a legjobb hely erre a történetre itt van"

- mondta Erwin a studiót dicsérve.

McDonough ("Band of Brothers", "Amerika kapitány: Az első bosszúálló") a főszereplője a "Homestead" című új projektnek, amelyet Angel úgy jellemzett, mint egy "történetet a család erejéről az apokalipszis nyomasztó tűzhelyén".

"Hosszú ideig itt leszünk, és nagyszerű anyagokat fogunk készíteni önöknek"

- mondta a befektetőknek.

McDonough az Angel küldetését is méltatta.

"Hányszor fordulhat elő, hogy bekapcsolsz egy csatornát vagy streaming szolgáltatást, és nem kell félned attól, hogy mit fognak látni a gyerekeid? Ez az Angel, és ez nektek köszönhető"

- mondta McDonough, akinek feleségével, Ruve-val együtt öt gyermeke van.

Az Angel bejelentette két film mozibemutatójának az időpontját is: a "Sound of Freedom" július 4-én fog debütálni, míg a "The Shift" 2024. januárjára lesz várható. A Sound of Freedom Jim Caviezel főszereplésével egy volt ügynök igaz történetét meséli el, aki otthagyta munkáját, hogy gyerekeket mentsen meg a szexkereskedelemtől. A The Shift, McDonough és Polaha (Jurassic World Dominion, Wonder Woman 1984) főszereplésével készül, és az alkotói reményteli sci-fi filmként írták le. A filmben Sean Astin, Elizabeth Tabish és Rose Reid is szerepel.

Angel projektjeit a nézők és kockázati tőkebefektető cégek finanszírozzák. A rajongók döntenek arról, hogy mely projektek kapnak zöld utat.

Az eseményen bejelentették a többi új projektet is:

  • Tempest: Egy "több évadot felölelő, animációs allegória a hét halálos bűnről"
  • Drybar Unscripted: Egy "improvizációs vígjátéksorozat, amely a népszerű Drybar márkát bővíti".
  • Gabriel és az őrzők: A Holt-tengeri tekercseken alapuló "epikus, anime stílusú saga".
  • The Axiom Chronicles: Egy animációs sorozat, amely az ószövetségi Mózes történetével áll párhuzamban
  • Quitters: Egy "több évados dráma, amely a függőségek leküzdésének emberi oldalát mutatja be"
  • Live Not By Lies: A kommunista Kelet-Európában élő disszidensek történetét bemutató dokumentumfilm-sorozat
  • Telegram: Egy "játékfilmes thriller egy pap áldozatos munkájáról, amely a kereszténység életben tartásáért küzd a kommunista Romániában"
  • After Death: Egy "dokumentumfilm, amely a halálközeli élményeket és a halálon túli életre vonatkozó felismeréseket vizsgálja".

(Christian Headlines)

Legfrissebb