Ugrás a tartalomra

A „Fireproof", a „Courageous” és a „War Room” alkotóival készített életpárti filmet Kirk Cameron

Kirk Cameron színész egy újonnan kiadott előzetesben azt mondja, hogy a filmrendező testvérekkel, Alex és Stephen Kendrick-kel készített új filmje, a „Lifemark” (Életjel) „családpárti, szerelempárti és megbocsátáspárti”.

A készülő film, amelyet egyes mozikban szeptember 9-én mutatnak be, az első alkalom, hogy Cameron és a Kendrick fivérek újra összeállnak egy projektben a 2008-as „Fireproof” című filmen való együttműködés óta. A „Lifemark” az élet szentségét ünnepli.

Kendrickék azt is elárulták, hogy ez az első olyan film, amelyben „igaz történeten alapuló” filmet készítettek.

A kiválasztott mozikban bemutatásra kerülő „Lifemark” egy 18 éves lány történetét meséli el, aki gyermeket szül, mielőtt örökbe adná. Egy család, amelynek nem lehetett saját gyereke, örökbe fogadja a kisfiút majd később, a fiú 18 éves korában folytódik a történet.

„Olyan szép dolog, amikor a szívünk együtt dobog Isten szívével, amikor értékeljük az árvákat és gondoskodunk róluk”

– mondta Stephen Kendrick ügyvezető producer.

„Isten atyja az árváknak, és a magányosokat családokba helyezi. Nemcsak a családot hozta létre, hanem az örökbefogadást is”

-emelte ki.

Alex Kendrick ügyvezető producer, aki a filmet is írta, hozzátette:

„A Szentírás azt mondja, hogy Isten formál minket az anyaméhben. Ő az, aki életet lehel belénk. Hiszünk abban, hogy az élet értékes, és amint a Példabeszédek mondják, meg kell védenünk azokat, akik nem tudják megvédeni magukat."

Stephen Kendrick és Kirk Cameron is fogadott örökbe gyermeket a saját családjukban.

„Ez a film családbarát, szerelempárti, megbocsátáspárti, a megbékélésről és új kezdetekről szól”

– szögezte le Cameron az előzetesben.

A film készítői ígérik, hogy a film tele lesz akcióval, szórakozással és humorral. Azt akarják, hogy a nézők tudják, „Istennek megvan a módja arra, hogy valóban fájdalmas, nehéz helyzetekbe lépjen, és megváltást, reményt és gyógyulást hozzon”.

Cameron, aki evangélikus keresztény és aki a "Growing Pains" című népszerű sitcomban játszott szerepéről ismert, vendégelőadó volt az év elején a March for Life rendezvényen. Beszédében így beszélt a készülő filmről:

„Remélem, hogy még ebben az évben lesz alkalma mindenkinek megnézni az „Lifemark” című filmet, amely igaz történeten alapul. Ez egy olyan történet, amely sokkal jobb, mint bármi, amit valaha is megírhattunk volna”

-emelte ki.

„A „Fireproof” és a „Courageous” és a „War Room” készítői és én összefogtunk, hogy elhozzuk ezt a filmet, amely kiemeli az anyaméhben folyó élet értékét és értékességét, valamint az örökbefogadás szépségét, elmagyarázva, hogy egy élet hogyan befolyásolhatja sokakét"

– jelentette ki.

(Christian Post)

Legfrissebb