84 éves életpárti aktivistát lőttek meg Michiganben

84 éves életpárti aktivistát lőttek meg Michiganben
Photo by Maxim Hopman / Unsplash

Egy férfi Michiganben meglőtt egy 84 éves nőt, aki életvédő nyomtatványokat osztogatott egy abortusz-szavazási javaslattal kapcsolatban - számolt be a Right to Life életpárti szervezet.

A Right to Life Michigan sajtóközleményében azt mondta, hogy a nőt “hátba/vállába lőtték.

„Az áldozat nem ismeri lövöldözőjének kilétét vagy indítékát. Az áldozat még mindig lábadozik lőtt sebéből, és névtelen szeretne maradni, amíg a nyomozás folytatódik”

– áll a közleményben.

„Az esetet a Michigan állam rendőrsége vizsgálja, amely továbbítja a nyomozás eredményeit a Ionia megyei ügyészségnek. Jelenleg nincs további információnk”

– tették hozzá.

A nő egy olyan javaslat ellen kampányolt, amely „a reproduktív szabadsághoz való széles körű új jogot foglalná michigani alkotmányba, érvénytelenítve az 1931-es abortusztilalmat és esetlegesen más meglévő szabályozásokat is”.

A michigani állam rendőrsége a Fox Newsnak azt mondta, hogy a nő korábban röpiratokat osztogatott a heves vita és az azt követő lövés előtt. A rendőrség megerősítette, hogy vállon lőtték, és a kezelést követően kiengedték a kórházból.

Nem ez az első atrocitás életpárti aktivista ellen az Egyesült Államokban. Mint ahogy arról a Hit Rádió is beszámolt, a Roe kontra Wade ítélet megfordítása után, terhes nőknek segítő krízsterhességi központot is megtámadtak az abortuszpárti aktivisták.

(Breitbart)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2022 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.