0279 Ugrás a tartalomra

(18+) Örökbefogadott gyermekeik megerőszakolásával és futtatásával vádolnak egy meleg párt

A vád szerint örökbefogadott kisfiúkat erőszakoltak meg és futtattak helyi pedofiloknak.

Photo by Artyom Kabajev / Unsplash

Egy meleg párt vádolnak azzal, hogy örökbefogadott kisfiúikat futtattak helyi pedofiloknak.

Egyre több részlet derül ki arról a georgiai meleg párról, akik egy nyomozás szerint örökbefogadott fiaikkal közösültek és gyermekpornó készítésére használták őket.

A házaspár állítólag nemcsak megerőszakolta a két fiút  (akiket egy egyébként keresztény, “speciális igényű” örökbefogadó ügynökségen keresztül fogadtak örökbe) hanem a gyerekeiket közeli pedofiloknak adták oda Atlanta külvárosában - derült ki a Townhall utólagos vizsgálatából.

Az örökbefogadó apákat, a 33 éves William Dale Zulock Jr. kormányzati alkalmazottat és a 35 éves Zachary "Zack" Jacoby Zulock bankárt - akit korábban már megvádoltak egy gyermek megerőszakolásával - a Georgia állambeli Oxford esküdtszéke vérfertőzés, súlyos szodómia, durva gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolásának bűntette és kiskorú prostitúciójának bűntette miatt emelt vádat.

A kihallgatás során mindkét férfi ártatlannak vallotta magát.

Az örökbefogadó szülőket azzal vádolják, hogy orális szexet végeztek a fiaikkal és análisan megerőszakolták a gyerekeket. Az egyik esetben az anális nemi erőszak során az idősebb, 11 éves gyermek meg is sérült. Tavaly júliusban egy éjféli házkutatás során a hatóságok a földre teperték Zachary-t és kirángatták William-et, aki a jelentés szerint anyaszült meztelen volt.

A Walton megyei Család- és Gyermekjóléti Szolgálatok Osztályát riasztották a helyzetre és a gyerekek védelmére - jelentette egy helyi lap augusztus 7-én, hozzátéve, hogy a gyerekeket akkor biztonságba is helyezték.

A vádirat szerint a “Zulock házaspár” közösségi médiaplatformok segítségével két másik férfinak is felajánlotta fiúkat prostitúció céljából. A  brutális megerőszakolás következtében a kisgyerek fizikai sérüléseket szenvedett. A pedofil hálózat feltételezett tagjai Loganville lakói, akiket Hunter Clay Lawless és  Luis Armando Vizcarro-Sanchez néven azonosítottak.

A pár letartóztatása után vagyonukat és házukat is lefoglalták a hatóságok. A család egyik tagja szerint az LMBTQ-témájú tárgyakkal díszített otthonban több térfigyelő kamera van elhelyezve, és egy mozgatható könyvespolc mögött egy ablak nélküli szoba is - amelyet valószínűleg kétes tevékenységekre használtak.

Egy közelmúltban készült interjú során a Townhall riportere, Mia Cathell a következőt nyilatkozta:

"A vádlottak családtagjai szerint körülbelül egy évvel azután kezdett el a pár meggazdagodni, hogy örökbe fogadták a fiúkat”

- utalva a prostitucióból befolyt összegre.

Cathell hozzátette, hogy nyomozás calószínűleg további részleteket fog feltárni az érintett örökbefogadási ügynökségről, és arról, hogy hogyan kaphatott tőlük segítséget egy azonos nemű pár.

(Breitbart)

Legfrissebb