16 üzletet zár be demokrata városokban a Starbucks a bűnözés elképesztő mértéke miatt

16 üzletet zár be demokrata városokban a Starbucks a bűnözés elképesztő mértéke miatt
Photo by June Andrei George / Unsplash

A Starbucks végleg bezárja 16 üzletét az Egyesült Államok öt liberális városában országszerte, ismétlődő biztonsági problémák miatt, beleértve a kábítószer-használatot és a személyzetet fenyegető egyéb zavaró magatartásokat.

A kávéóriás hat üzletet zár be szülővárosában, Seattle-ben, hatot Los Angelesben, kettőt Portlandben, Oregonban, egyet Philadelphiában és egyet Washingtonban, a Union Station állomáson. A Starbucks szerint ezen üzletek alkalmazottai lehetőséget kapnak arra, hogy más üzletekben dolgozzanak majd.

"Gondos megfontolás után bezárunk néhány üzletet azokon a helyeken, ahol nagy mennyiségű kihívást jelentő incidens történt, amelyek nem teszik biztonságossá a további működést, és biztonságosabb feltételekkel új helyek nyitását kezdeményeztük"

- mondta a Starbucks szóvivője a Business Insidernek.

A The Wall Street Journal szerint az üzletek július végéig bezárnak.

Nicky DeClerico, a 65 éves philadelphiai lakos azt mondta az újságnak, hogy a COVID-19 világjárvány miatt kevesebbet jár Starbucksba, Elmagyarázta, hogy a belvárosi bűnözés miatt nem szívesen tér vissza a kávézókba.

DeClerico azt mondta, nem hibáztatja a Starbucks alkalmazottait azért, mert nem akarnak városi üzletekben dolgozni, amelyek ijesztőek lehetnek a dolgozók számára.

"Ahol bűnözés van, ott semmi sem él túl"

- mondta a The Journalnak.

(CBN)

Nyomj ESC-t a kilépéshez!

© 2023 Hit Rádió

Sikeresen előfizettél, csomagod: Hit Rádió
Nagyszerű! Már csak a fizetés van hátra! Hit Rádió
Jó újra látni! Sikeresen bejelentkeztél!
Szuper! A fiókod aktív és mindenhez hozzáférsz!.
Sikeresen mentve a számlázási információk!
Sikertelen mentés!
A link sajnos elévült.