Ugrás a tartalomra

16 üzletet zár be demokrata városokban a Starbucks a bűnözés elképesztő mértéke miatt

Photo by June Andrei George / Unsplash

A Starbucks végleg bezárja 16 üzletét az Egyesült Államok öt liberális városában országszerte, ismétlődő biztonsági problémák miatt, beleértve a kábítószer-használatot és a személyzetet fenyegető egyéb zavaró magatartásokat.

A kávéóriás hat üzletet zár be szülővárosában, Seattle-ben, hatot Los Angelesben, kettőt Portlandben, Oregonban, egyet Philadelphiában és egyet Washingtonban, a Union Station állomáson. A Starbucks szerint ezen üzletek alkalmazottai lehetőséget kapnak arra, hogy más üzletekben dolgozzanak majd.

"Gondos megfontolás után bezárunk néhány üzletet azokon a helyeken, ahol nagy mennyiségű kihívást jelentő incidens történt, amelyek nem teszik biztonságossá a további működést, és biztonságosabb feltételekkel új helyek nyitását kezdeményeztük"

- mondta a Starbucks szóvivője a Business Insidernek.

A The Wall Street Journal szerint az üzletek július végéig bezárnak.

Nicky DeClerico, a 65 éves philadelphiai lakos azt mondta az újságnak, hogy a COVID-19 világjárvány miatt kevesebbet jár Starbucksba, Elmagyarázta, hogy a belvárosi bűnözés miatt nem szívesen tér vissza a kávézókba.

DeClerico azt mondta, nem hibáztatja a Starbucks alkalmazottait azért, mert nem akarnak városi üzletekben dolgozni, amelyek ijesztőek lehetnek a dolgozók számára.

"Ahol bűnözés van, ott semmi sem él túl"

- mondta a The Journalnak.

(CBN)

Legfrissebb