Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.11.08.
Kántor Fanni

Zsidó küldöttséget fogadott Ferenc Pápa a Vatikánban

Fotó: Amos Ben Gershom/GPO/Flash90

Az antiszemitizmus ellen szólalt fel Ferenc pápa hétfőn, amikor a Hegyi Zsidók Világkongresszusa nevű szervezet küldöttjeit fogadta a Vatikánban.

„Egy keresztény nem lehet antiszemita” – jelentette ki Ferenc pápa. A delegáció tagjai azoknak a zsidóknak a leszármazottait képviselik, akik egykor az ókori Perzsia területéről költöztek a Kaukázusba – derül ki a The Jewish Telegraphic Agency írásából. A találkozó során Ferenc pápa ismételten elítélte a két héttel ezelőtt történt pittsburghi zsinagóga elleni támadást, amely során 11 ember veszítette életét és többen megsérültek.  (jewishtelegraphicagency.com)

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2016 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.