Hit Rádió

headtext helye

Friss hírek

2018.03.06.
Domahidy Anna

Szabó Tünde: „Sportos évünk lesz!”

hungarytoday.hu

2019-ben Budapest Európa sport fővárosa lesz. A témában Dr. Szabó Tündét, sportért felelős államtitkárt kérdeztük.

Mozgalmas évnek nézhetünk elébe, amely valamennyi várost érinteni fog, és Budapest számára is kötelezettséget fog jelenteni. Az év mind a 365 napján aktivitásra lesz szükség. Az EU célja, hogy sportosak legyünk – magyarázta Szabó Tünde.

Mint elmondta, 2010-ben a gyermekek 15 százaléka sportolt rendszeresen, ezt az arányt próbálták növelni a 2012-ben bevezetett minden napos testneveléssel. Ennek elindítása nagy megosztást hozott, de az államtitkár asszony szerint, ha megnézzük, hogy ezzel mennyi egészséget csempésztünk a gyerekek ülő magatartásához, akkor megállapítható, hogy hasznos volt, és tettünk valamit a jövő generációjának egészségéhez.

Mára már folyamatos fejlesztések zajlanak a kiemelt és csapat sportágak, illetve a létesítmények területén egyaránt. Továbbá a tehetséges gyermekeket az utánpótlás nevelésben tudják támogatni.

Évek óta folyamatosan nő a megrendezett sportesemények száma, csak idén 122 rendezvény szól majd kifejezetten a mozgás népszerűsítéséről. Emellett erős sportdiplomáciával és sport turizmussal rendelkezünk. 2019-ben több konferenciára kerül sor a sportegészségügy vonalán, emellett több diákokat átmozgató és szabadidős esemény is lesz.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2016 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.