Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2018.02.05.
Kántor Fanni

Majdnem 1 millióan tértek meg Afrikában Reinhard Bonke utolsó útján

Instragram

A Hit Rádió legfrissebb hitéleti hírei a világ minden tájáról.

Majdnem egy millióan tértek meg Reinhard Bonke utolsó útján

Reinhard Bonke utolsó afrikai evangélizációs körútján több mint 840 ezren befogadták Jézust a szívükbe – írja a CBN. A megtérők 8000 helyi, nigériai gyülekezetbe járnak, hogy még többet tanulhassanak Isten királyságáról – írja a lelkészség honlapján. A 78 éves prédikátor Lagosban tartott novemberben egy utolsó alkalmat, amelyre 1,7 millióan látogattak el 5 nap alatt. A helyi gyülekezetek azt mondták, hogy az evangélizáció után elárasztották őket a frissen megtért keresztények. (CBN / Instagram)

Hetente 2 keresztényellenes bűncselekmény történt Németországban

A német szövetségi rendőrség legfrissebb adatai szerint 97 keresztényellenes gyűlölet-bűncselekmény történt 11 hónap alatt. Ez azt jelenti, hogy átlagosan havonta minimum 8, azaz hetente kettő keresztényellenes gyűlölet-bűncselekmény történt. Az esetek többségében templomokat támadtak meg, vagy keresztény szimbólumokat romboltak le, de 14 alkalommal keresztényekkel szemben alkalmaztak erőszakot. Például amikor az egyik afgán migráns áttért a keresztény hitre, és ezért egy másik afgán migráns megölte őt. Mindenki, aki itt akar élni,  jobb ha távol tartja magát a keresztény-ellenes gondolatoktól, cselekedetektől. Különben nem látjuk őt szívesen - közölte korábban a bajor belügyminiszter. (888)

BOTRÁNY: Abortusz klinikát áldottak meg Amerikában

4 keresztény pap, egy rabbival együtt áldott meg Amerikában egy olyan abortusz klinikát, amely külön a késői magzat elvetésére szakosodott. Az imában elhangzott az, hogy remélik, Isten fogja őket vezetni dicsőségre a munkájukban. A Washington Post szerint a klérus tagjai a klinika minden szobájára, sőt a parkolójára is szentelt vizet locsolt. A papok, akik egyben egy Vallásos Abortusz Támogató Egyesület vezetői is, azt mondták, hogy megtisztították a helyet és szentként tekintenek rá. A klinikán egy zsidó imádságot is elmondtak, amellyel a gyors gyógyulásért fohászkodtak. A Maryland-i klinikán az abortusz a terhesség bármelyik szakaszában megengedett a 9 hónap alatt.  (The Washington Post)

Több ezer gyülekezet omlott le a Maria hurrikán miatt

3000 gyülekezet sérült meg Puerto Ricoban a Maria Hurrikán után. Kevés keresztény maradt a városban a károk miatt, 4000 szigeti lakos ugyanis elköltözött a területről. Floridán kívül, a puerto ricóiak New Yorkba, New Jerseyben, Ohioban és Texasban telepednek le. Azok a lelkészek, akik a városban maradtak azt mondták, hogy most még jobban figyelniük kell Isten Szellemére, mivel a katasztrófa óta sok a depressziós, az öngyilkosságra hajlandó fiatal, illetve a házasságokban is rengeteg probléma merült fel a sok teher miatt, amely a terület újraépítésével jár. A lelkészek kiemelték, hogy folyamatos imára van szükségük. (christianitytoday.com)

Fákat adományoztak keresztények Izraelnek

Több mint száz keresztény 10 ezer dollárnál is többet adományozott a zsidó újév alkalmából Izraelnek, hogy új fákat ültessenek. A keresztény fa donoraink, nem csak a bibliai próféciák beteljesítését szeretnék, de erősítenék a zsidók jelenlétét egész Izrael földjén – mondta egy adománygyűjtő szervezet elnöke, aki Hebron zsidó részén ülteti el az adományozott fákat. Mind ezek szerint nem csak a fák, de a zsidók gyökerét is erősítik a Palesztin földfoglalók elől. (The Jerusalem Post)

Stabil Pat Robertson állapota

Felépült a strokeból Pat Robertson, híres keresztény műsorvezető – állítja a keresztény hírcsatorna, amelyet alapított. Az evangélistát még múlt hét pénteken vitték egy egészségügyi létesítménybe, mert az egyik családtagja strokehoz hasonló tüneteket észlelt rajta. A kórház neurológusai szerint csoda, hogy állapota stabilizálódott és hamarosan fel fog épülni. (FoxNews)

 

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

A Hit Gyülekezete istentiszteleteinek teljes hanganyaga (Németh Sándor prédikációi és a színpadon elhangzó dicséretek) szerzői jogvédelem alatt áll, ezért ezeknek az adásoknak a rögzítése, sokszorosítása, másolása, értékesítése, valamint az interneten történő publikálása tilos.
A tanítások a gyülekezet megbízásából hivatalosan archiválásra kerülnek és a szükséges utómunkálatok után kiadványként vásárolhatók meg a Hit Parkban, ill. egyes esetekben nyilvánosan elérhetőek a Hit Gyülekezete központi felületein.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2016 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.