Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2017.12.04.
Nyírő Gergő

Ezt gondolja a Fidesz Soros Nobel-békedíjra jelöléséről

fidesz.hu

A múlt hét pénteki adatok alapján eddig 2 millió 301 ezer 463 ember küldte vissza a kérdőíveket, ami 600 ezerrel több az előző szintén rekorder nemzeti konzultációnál – számolt be a részletekről a Hit Rádió Hit Live című műsorában Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az összes beküldött ív analizálásával a jövő hét vége felé készül el a kormány – tette hozzá Hidvéghi, aki szerint a kampány nem egy személy ellen, hanem annak terve ellen irányult, ami jelenleg a legfontosabb kérdés a közéletben, mert ha az eredeti formájában valósulna meg, már lehetetlen lesz visszafordítani.

Arra a kérdésre, hogy mit szól Iványi Gábor metodista lelkésznek és társainak kezdeményezéséhez, amelyben Nobel-békedíjra javasolják Soros Györgyöt, a kommunikációs igazgató azt válaszolta, hogy azért nem ért velük egyet, mert azok a folyamatok, amelyeket a milliárdos elindít, nem a békét viszik előre. Hozzátette: hiába támogatott régen Soros jó ügyeket, ma már nem ezt teszi, és vele szemben is meg kell védeni az értékeinket.

A kormányszóvívő szerint nagy baj, hogy a legtöbb európai vezető nem érzi az ügy súlyát, így polgáraikat sem kérdezik meg: mit gondolnak a migráció kérdéséről. Hidvéghi úgy tudja, mára már a nyugat-európai polgárok is azon a véleményen vannak a folyamatos félelem miatt, mint a kérdésben konzervatívabb álláspontra helyezkedő kelet-európai országok.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation