Hit Rádió

headtext helye

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Friss hírek

2017.12.04.
Nyírő Gergő

Ezt gondolja a Fidesz Soros Nobel-békedíjra jelöléséről

fidesz.hu

A múlt hét pénteki adatok alapján eddig 2 millió 301 ezer 463 ember küldte vissza a kérdőíveket, ami 600 ezerrel több az előző szintén rekorder nemzeti konzultációnál – számolt be a részletekről a Hit Rádió Hit Live című műsorában Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az összes beküldött ív analizálásával a jövő hét vége felé készül el a kormány – tette hozzá Hidvéghi, aki szerint a kampány nem egy személy ellen, hanem annak terve ellen irányult, ami jelenleg a legfontosabb kérdés a közéletben, mert ha az eredeti formájában valósulna meg, már lehetetlen lesz visszafordítani.

Arra a kérdésre, hogy mit szól Iványi Gábor metodista lelkésznek és társainak kezdeményezéséhez, amelyben Nobel-békedíjra javasolják Soros Györgyöt, a kommunikációs igazgató azt válaszolta, hogy azért nem ért velük egyet, mert azok a folyamatok, amelyeket a milliárdos elindít, nem a békét viszik előre. Hozzátette: hiába támogatott régen Soros jó ügyeket, ma már nem ezt teszi, és vele szemben is meg kell védeni az értékeinket.

A kormányszóvívő szerint nagy baj, hogy a legtöbb európai vezető nem érzi az ügy súlyát, így polgáraikat sem kérdezik meg: mit gondolnak a migráció kérdéséről. Hidvéghi úgy tudja, mára már a nyugat-európai polgárok is azon a véleményen vannak a folyamatos félelem miatt, mint a kérdésben konzervatívabb álláspontra helyezkedő kelet-európai országok.

LOVE ALL, HELP ALL! Foundation

Írj nekünk!

Írj nekünk!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Az űrlap elküldésével Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes és különleges (pl. egészségügyi, vallási, politikai stb) személyes adatokat a Hit Gyülekezete egyház erre feljogosított tagjai kezeljék. Adatait a Gyülekezet saját telephelyén működő szerverein, magas fokú biztonsági intézkedések mellett, illetéktelen hozzáféréstől védve tároljuk. Adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tároljuk.

Kérhet tájékoztatást az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, törlését is. Jogai megsértése esetén a NAIH-hoz, vagy bírósághoz fordulhat. A Hit Gyülekezete részletes adatvédelmi szabályzatát a www.hit.hu/adatvedelem oldalon találja meg.

Hit Rádió

1105 Budapest, Szent László tér 16. | +36 1 431 7011 | Artisjus szerződésszám: W/000774/2013 

Hirdetésfelvétel

benko.gyula@hitradio.hu

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

1376 Budapest, Pf. 997. | +36 1 468 0673  (telefon) | +36 1 468 0680 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu

Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: szerkesztoseg@hitradio.hu. - The photos contained in the Shutterstock photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of Shutterstock. All Rights Reserved. - A Shutterstock fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni a Shutterstock előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright Shutterstock - minden jog fenntartva!

2016 © Hit Gyülekezete - minden jog fenntartva.